Revy - Nørre Asmindrup Forsamlingshus

Gå til indhold

Revy

Arrangementer
Nørre Asmindrup Revyen
Siden 1979 er der hvert år blevet opført lokalrevy i forsamlingshuset. Nogle ildsjæle satte gang i det hele for at samle penge ind til daværende støtteforening for AGF "Asmindrup Gymnastik Forening". Støtteforeningens formål var at samle penge sammen for at støtte ungdomsarbejdet for vore børn og unge. En af ildsjælene var Erik "Fragtmand" Larsen, og han har fra begyndelsen været et kæmpe aktiv i forbindelse med revyen. Først var han mange år på scenen, men blev senere instruktør. i 1990 blev støtteforeningen nedlagt, og det kom forsamlingshuset til gode. Huset overtog revyen, og det har været et kæmpe aktiv, som har betydet, at vi har det hus, vi har i dag. Gennem årene har revyen formået at skabe et overskud på langt over en million.

I 2019 kunne man således - med stor succes - fejre 40 års jubilæum, og det skulle så vise sig, at blive den sidste revy i Nørre Asmindrup. Vi fik Coronaepidemi i 2020 umiddelbart før nr. 41 skulle løbe af stabelen. Det blev så aflyst, og i 2021 og 2022 "drillede" coronaen stadig væk, så der blev der heller ikke nogen.

Bestyrelsen har efterfølgende evalueret hele situationen, og vurderet, at det store arbejde ikke står mål med det økonomiske resultat. Man vil indtil videre satse på enkeltstående arrangementer nogle gange om året.1.1.2022
Tilbage til indhold