Revy - Nr. Asmindrup Forsamlingshus

Go to content

Main menu:

Revy

Arrangementer
     
 
På scenen vil du opleve:
Jan
Peder
Jeanne
Gitte
Marie
Karin
Helle
Martin
Otto
 
 
Jens
scene
Hanne
regissør
 
Mette
instruktør
 
Kim
musik
 
Kim
lys & teknik
Ib
lyd & teknik
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asmindrup Revy
En evig ung tradition, som løber af stabelen i marts måned. Den blev startet i 1979 af nogle initiativrige mennesker i den daværende støtteforening for Nr. Asmindrup Gymnastikforening.
Revyen har altid samlet mange mennesker - mere end 300 - til nogle glade aftener hvor overskuddet i første omgang gik til Støtteforeningen. I 1991 - efter at Støtteforeningen blev nedlagt - overtog Forsamlingshuset revyen, og den har været en uvurderlig økonomisk hjælp igennem årene, hvor Forsamlingshusets økonomi i perioder har været meget anstrengt.
I 2004 fejrede Revyen sølvbryllup, og selv om der har været en del udskiftning undervejs, var der stadig et par stykker, som kunne fejre de 25 år sammen med Revyen. Fragtmanden, Erik Larsen, er én af dem. Erik har været med alle årene. Først mange år på scenen, men i endnu flere er det Erik, der har været instruktør og indpisker.
Men alting får jo, som bekendt, en ende.
I slutningen af 2015 besluttede "Fragtmanden" sig for at hellige sig sin virksomhed, og det betød, at han ikke kunne være sikker på at være til stede på øveaftenerne - og sågar på spilledagene. Selvom belutningen var hård at tage, gjorde han det. Bestyrelsen havde selvfølgelig respekt for den beslutning, og var så heldige, at der stod en i kulissen klar til at overtage den store opgave. Mette Pia Jensen, som selv har spillet med i revyen i nogle år, var klar til at påtage sig opgaven. Mette vidste, hvad hun gik ind til, da hun har tidligere opsat andre stykker i København, Midt om natten i Højby Hallen m.fl. Vi kendte Mette, så vi sagde bare "go for it" - og hun gør det sgu. Godt Mette!


 
Back to content | Back to main menu