Fællesspisning - Nørre Asmindrup Forsamlingshus

Gå til indhold

Fællesspisning

Arrangementer

Fællesspisning sæson 2022

Nu skal vi i gang igen, så den 21.4.22 er du inviteret. Mere følger inden længe

Opdateret 13.2.22


Fællesspisninger - hvad er det?

Fællesspisningerne har efterhånden mange år på bagen. Det hele startede med at - nu afdøde - Eggert Lind i Brent ved et familiebesøg i det Jyske havde set og hørt om sådan nogle arrangementer. Han syntes, det var så god en ide, at det burde afprøves her på egnen. Han fik opbakning til ideen, og snart var der flere forskellige grupper mennesker, som syntes, at et måltid mad til rimelige penge måtte være noget som kunne samle sognet. Og det var det – allerede fra første gang har der været interesse for sagen. Op til ca. 100 mennesker har deltaget. Ikke kun fra Nr. Asmindrup; men også Nykøbing, Vig, Højby m.fl. har været repræsenteret. Madgrupperne har hygget sig med at lave mad den halve dag, finde en god vin og servere det hele for nogle glade mennesker, som har haft det rart.
Stort set fra første færd er der blevet startet og sluttet med en sang. Somme tider er der blevet sunget meget; men der har også været andre festlige indslag undervejs, og det vil der også blive i den kommende sæson.
Fællesspisningerne bliver ikke arrangeret i forsamlingshusets regi; men af frivillige, der har lyst til at bruge nogle timer på det - og det er jo alletiders....


Tilbage til indhold