Lystspil 2019 - Nørre Asmindrup Forsamlingshus

Gå til indhold

Lystspil 2019

Arrangementer
Lystspil 2019 
den 23. og 24. november 


Årets lystspil 
Affæren om "Hotel-Bliv-Og-Dø"
er en farce, skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen
**********
Den sandfærdige beretning om det lille provinshotel Bellevue, der i folkemunde hurtigt bliver til Hotel-Bliv-Og-Dø. Og ikke uden grund. Hotellet kan prale af tre stjerner, men absolut ingen hjerner! Edvard Schwarzkuch har i flere år drevet det lille hotel med konen Edelweiss, som absolut ikke bifalder mandens indfald - og slet ikke det seneste med den jodlende tyrolerkvinde Irmgard Esdauertdocheinevigkeit, der skal trække et mere købedygtigt klientel til hotellet. Det lykkes ikke! Stuepigen Magda - der ikke har været pige længe - driver klapjagt på samtlige mænd, men ender som regel med at skræmme dem væk.

Edelweiss forsøger, via sin håbløse elsker, at købe hotellet for en slik med en overbevisende historie om et giftdepot! Handlen lykkes - desværre viser det sig, at der rent faktisk ER et giftdepot under hotellet, da den verdensberømte Trøffelschnauzer Fido omkommer under en luftning i parken.

En vanvittig farce med masser af skøre indfald, jagtede mænd, jodlende kvinder og - ikke mindst - den usynlige Baronesse Güldensee med aldrende stuepige!

**********
-se her, hvad andre har skrevet
- det er plat dansk humor i den bedre ende. Der skulle altså være gode muligheder for at få lattermusklerne motioneret, når stykket - der er RET dristigt! - går over scenen !
- en fantastisk morsom komedie om et falleret hotel og dets vært samt hans utro hustru.
- som sædvanlig er der intriger, utroskab og endda en cigarrygende, mandeglad kvinde. 
Tilbage til indhold